Városliget étterem

A Városliget étterem 10 éve áll a kedves vendégek rendelkezésére, friss és változatos kínálatával. A Városliget étterem megalkotásakor az volt a célunk, hogy vendégeink igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni. A Városliget étterem csapata biztosítja Önnek a kifogástalan kiszolgálást, friss és ízletes ételeket és a bőséges választékot. A Városliget étterem klimatizált helyiséggel, tágas asztalokkal, hangulatos kávézóteraszával vár mindenkit. Kedves vendégeinket szeretettel várjuk a Városliget étteremben hétfőtől-péntekig 8-16 óráig, az Ötvenhatosok terével szemben a Deloitte székház földszintjén, alig 300 méterre a Hősök terétől. Pontos címünk: 1068. Budapest, Dózsa György út 84.b.

étterem városliget

Akár reggelezni, akár ebédelni szeretne, itt a Városliget étteremben biztosan talál kedvére valót az ide betérő. 40 féle ételből válogathatnak, mindennap megújuló, kifogástalan minőségű választékunk áll az Önök rendelkezésére. A Városliget étterem nem csak Paleo ételeit kínálja, étel érzékeny vendégeink számára, glutén és lisztmentes fogásaink mellett vegetáriánus pultunk gazdag választéka is várja.

A Városliget étterem fennállása óta ügyel az apró részletekre, hogy Ön a lehető legjobb kiszolgálást kapja, különlegesen finom ételeink és frissítő italaink kényelmes elfogyasztásához. A Városliget étterem vendégeinek speciális igényeit folyamatosan felmérjük, hogy a lehető legjobb minőséget nyújthassuk Önöknek.

A Városliget étterem napi menü ajánlatunk mellett, szerepelnek többek között levesek, főzelékek – feltétek, – főételek, – tésztafélék, – vegetáriánus ételek, – frissensültek, – köretek, és a desszertek. Mindezek részletes leírását megtalálják a Városliget étterem honlapján vagy a facebook oldalunkon.

A Városliget étterem meleg reggeli kínálata 8-11 óráig várja a vendégeket, friss péksüteményekkel, szendvicsekkel, kávékülönlegességekkel, finom teákkal várjuk kedves betérőt. A Városliget étterem kínálatait a hangulatos kávézó teraszon is elfogyasztják az arra vágyók.

A Városliget étterem 11-16 óra között fogadja ebédelni kívánó vendégeit, meleg ételeink széles választékával. A Városliget étterem Önkiszolgáló profilja lehetővé teszi, hogy a kedves vendég ízlése szerint választhasson a bőséges kínálatból. A Városliget étterem frissensült ételeit szinte azonnal elkészíti, biztosítva a fogásaink frissességét és a gyors kiszolgálást. A Városliget étterem vendégei desszertekkel kényeztethetik magukat ebéd után, mindennap megújuló kínálatunkból. Salátabárunk finom és egészséges salátákkal valamint savanyúságokkal várja az effajta ínyencség kedvelőket. Számos üdítő ital és frissen csapolt sör várja a Városliget étterem betérőket.

A Városliget étterem csapata odafigyel a kicsikre is, gyermekeknek (- vagy akár felnőtteknek is), ételeink kis adagban is kérhetőek. Amely a megszabott adag ár 70%-ka.

A Városliget étterem biztosítja vendégei számára, hogy bankkártyával, Erzsébet utalvánnyal, vagy akár a szép kártyákkal (MKB SZÉP kártya, OTP SZÉP kártya, KH SZÉP kártya) való fizetési lehetőségeket.

A Városliget étterem csapata várja kedves vendégeit szolid árakkal és kiváló minőségű ételeivel.