Hősök tere étterem

A Hősök tere étterem megalkotói törekedtek arra, hogy egy igazán barátságos éttermet alkossanak meg, trendi elemekkel ötvözve. Így vezetve be kedves vendégeit az ízek bámulatos világába. A Hősök tere étterem az ide betérők kényelmét maximálisan támogatva, tágas kényelmes asztalokkal, klimatizált étterem várja, ahol 40 féle ételünkből válogathat kedvére. A Hősök tere étterem hétfőtől péntekig várja a vendégeit, reggel 8 és 16 óra között. A Hősök tere étterem az Ötvenhatosok terével szemben a Deloitte székház földszintjén fogadja látogatóit, a Hősök terétől 350 méterre. Címünk: 1068. Budapest, Dózsa György út 84.b.

A Hősök tere étterem kiemelt minőségű ételekkel, bőséges menőválasztékkal várja kedves vendégeit. Éttermünk több mint tíz éve áll fent, együtt fejlődve a világ és az emberek különleges igényeivel. A Hősök tere étterem alapvető szempontja, hogy a vendégeinek elérhető áron és kiemelt minőségű ételeket tálaljon fel. Kiemelve itt a vegetáriánus és a glutén érzékeny ételeink nagy választékát.

Minden, ami szem szájnak ingere, megtalálható étlapunkon a Hősök tere étterem választékában. Vendégeink speciális igényének megfelelően alakítottuk ki kínálatunkat. A Hősök tere étterem csapata fontosnak tartja, hogy Paleo ételeinken kívül, az étel érzékeny vendégeink részére glutén –és lisztmentes ebéd ajánlattal is szolgálni tudjunk.

A Hősök tere étterem reggel 8-11 óra között várja kedves vendégeit meleg reggeli kínálatával, illetve frissen készített szendvicsekkel, péksüteményekkel, különleges teakeverékeinkkel és forró kávéval. A Hősök tere étterem kínálatait a hangulatos kávézó teraszon is elfogyasztják az arra vágyók.

A Hősök tere étterem 11-16 óra között fogadja ebédelni kívánó vendégeit, meleg ételeink széles választékával. A Hősök tere étterem Önkiszolgáló profilja lehetővé teszi, hogy kedves vendég ízlése szerint választhasson a bőséges kínálatból. Frissensült ételeinket szinte azonnal elkészítjük, biztosítva a fogásaink frissességét és a gyors kiszolgálást. Vendégeink desszertekkel kényeztethetik magukat ebéd után, mindennap megújuló kínálatunkból. Salátabárunk finom és egészséges salátákkal valamint savanyúságokkal várja az efféle ínyencség kedvelőket. Számos üdítő ital és frissen csapolt sör várja a Hősök tere étterembe betérőket.

A Hősök tere étterem odafigyel a kicsikre is, gyermekeknek (- vagy akár felnőtteknek is), ételeink kis adagban is kérhetőek. Amely a megszabott adag ár 70%-ka.

A Hősök tere étterem napi menü ajánlata mellett, szerepelnek többek között levesek, főzelékek – feltétek, – főételek, – tésztafélék, – vegetáriánus ételek, – frissensültek, – köretek, és a desszertek. Mindezek részletes leírását megtalálják a Hősök tere étterem honlapján vagy a facebook oldalunkon.

A Hősök tere étterem biztosítja vendégei számára, hogy bankkártyával, Erzsébet utalvánnyal, vagy akár a szép kártyákkal (OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, KH SZÉP kártya) való fizetési lehetőségeket.