Felvonulás tere étterem

felvonulás tere étterem homokóraA Felvonulás tere étterem tíz éve áll a vendégek szolgálatában. Finom ételeink között, mindenki megtalálja a kedvére való reggelit vagy ebédet a Felvonulás tere étterem nagy választékából.  Vendégeink kényelmét a tágas, klimatizált étterem biztosítja, és természetesen a gyors kiszolgálás. A Felvonulás tere étterem az Ötvenhatosok terével átellenben a Deloitte székház földszintjén fogadja a kedves vendégeket, a Hősök terétől 350 méterre. Nyitva tartásunk: Hétfőtől péntekig 8-16 óráig tart. Címünk: 1068. Budapest, Dózsa György út 84.b.

A Felvonulás tere étterem szem előtt tartva vendégei speciális igényeit a Paleo ételeink mellett, az ételallergiával küzdők is megtalálják kedvenc étküket. Vegetáriánus ételeink, glutén és lisztmentes ételpultunk választéka ugyan csak bőséges. A Felvonulás tere étterem a napi menü ajánlatai mellett, szerepelnek többek között levesek, főzelékek – feltétek, – főételek, – tésztafélék, – vegetáriánus ételek, – frissensültek, – köretek, és a desszertek. Mindezek részletes leírását megtalálják a Felvonulás tere étterem honlapján vagy a facebook oldalunkon.

A Felvonulás tere étterem reggel 8-11 óra között várja vendégeit meleg reggeli ajánlataival, friss szendvicsekkel, péksüteményekkel, különleges kávékkal, teákkal várjuk. Az ide betérők hangulatos kávézó teraszunkon is elfogyaszthatják a kiválasztott finomságokat.

A Felvonulás tere étterem az ebédelni vágyó vendégeket 11-16 óra között várja, meleg ételeink bő választéka, minden igényt kielégít. A Felvonulás tere étterem Önkiszolgáló jellege lehetővé teszi, hogy a látogató, a saját ízlésére válogathasson a fergeteges kínálatból. A frissensültjeinket pár perc alatt elkészítjük, kedves vendégeinknek így finom friss ételeket fogyaszthatnak. Salátabárunk és savanyúságaink nagy választéka fogadja Önöket a Felvonulás tere étteremben. Naponta változó desszertekkel is kényeztethetik magukat az ide betérők. Számos üdítő ajánlatunk mellett, frissen csapolt sör várja a kedves látogatót.

A Felvonulás tere étterem odafigyel a kicsikre is, gyermekeknek (- természetesen a felnőtteknek is), ételeink kis adagban is kérhetőek. Amely a megszabott adag ár 70%-ka.

A Felvonulás tere étterem csapata kiemelt minőségű ételeivel, kedves és gyors kiszolgálással biztosítja vendégei részére a kellemes reggeli és az ebéd elfogyasztását. Fontos számunkra, hogy elégedetten távozzanak éttermünkből és vissza is térjenek hozzánk kedves vendégeink. Speciális ételeink folyamatos változtatása által, mindenki megtalálja a számára ízletes és finom ételeket a Felvonulás tere éttermünkben.

A Felvonulás tere étterem garantálja vendégei számára, hogy bankkártyával, Erzsébet utalvánnyal, vagy, akár a szép kártyákkal (MKB SZÉP kártya, OTP SZÉP kártya, KH SZÉP kártya) való fizetési lehetőségeket.

Áraink tartalmazzák a 27%-ÁFÁT Kis adag áraink a megszabott teljes adag árnak a 70 % -ka! Önkiszolgáló salátabárunkban naponta változó friss, finom, egészséges salátákkal és savanyúságokkal várjuk Önt! Kis adag áraink a megszabott teljes adag árnak a 70 % – ka! Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket!